Selecția pentru vopsea auto

13/07/2022
Selecția pentru vopsea auto

Aspectul și durata de viață a corpului în depind în mare măsură de ce vopsea auto se foloseste la pictură. Acoperire inițială în in timpul functionarii isi pierde aspectul estetic atracție ca urmare impactul factorilor externi și lovitura într-un accident, deci mai devreme sau mai târziu proprietarul Trebuie să mă gândesc la revopsire. Cum să reparați așchii și zgârieturi, iar pentru colorarea locală sau reînnoirea completă a suprafeței este importantă alege cu grijă vopseaua. Revizuirea noastră vă va ajuta descoperi cum să selectezi cel mai bine vopsea auto și definiți proprietățile care ar trebui să fie material de calitate.


Determinarea optimului acoperiri: ce trebuie luat în considerare

Necesitate revopsirea mașinii are loc din diverse motive:

 • șoferul intră într-un accident defecte apar la suprafață, care se indeparteaza usor cu pictura;
 • proprietarul mașinii s-a săturat de umbră sau vopseaua se estompează;
 • trebuie să scap de zgârieturi înfruntat chiar şi de cei mai atenţi șoferii;
 • masina este de vanzare si noul proprietar dorește să se actualizeze exterior, alegând culoarea care i se potrivește Ca.

Amploarea muncii va depinde de starea originalului acoperiri. Cel mai adesea, proprietarii de mașini vrei să pictezi doar pe cele deteriorate parte (este mult mai ieftin și mai rapid), dar dacă deformația este semnificativă, atunci fără revopsirea întregului corp nu este suficientă. Indiferent de zona revopsită este important să nu greșești cu nuanța. Producătorii face marcaje speciale, dar nu vă concentrați întotdeauna asupra ei. se dovedește, pentru că în timp originalul culoarea se schimbă. Daca nu selectezi vopsele pentru autoturisme prin cod si cu implicare colorist, diferența va fi destul de mare vizibil.

La căutare este necesară compoziţia optimă luați în considerare:

 • zona climatică în care vehiculul este operat ploi abundente sau radiații ultraviolete intense contribuie la o schimbare mai rapidă umbră;
 • expunerea la substanțe agresive în special, pietre, pietriș și speciale amestecuri pentru a reduce glazura;
 • situația ecologică din regiune în timpul ploii acide trebuie să vopsiți mai des mașina;
 • anul de fabricație al mașinii - cu atât mai lung masina folosita, cu atat calitatea este mai proasta vopsea;
 • modul de colorare este cu siguranță mai bun încredinţează selecţia vopselelor auto şi aplicarea de acoperiri la profesioniști, dar unii pasionati de masini prefera faceți treaba cu propriile mâini și fără utilizarea instrumentelor speciale;
 • oportunități financiare. Economisiți materialele de vopsea nu merită, la urma urmei, compoziție de calitate scăzută rapid își va pierde aspectul inițial și va solicita înlocuiri, respectiv, costuri totale va fi mai mult decât atunci când cumpărați un bun vopsele;
 • reparatii programate - colorarea este obligatorie unele tipuri de reparații corporale, prin urmare, este necesar să se clarifice în prealabil centru de servicii despre necesitate în reînnoirea acoperirii.

Cerințe de bază pentru material de vopsea și lac de înaltă calitate

Departe de fiecare compoziție de colorare merită cumpăra, pentru că împreună cu certificate Există multe produse pe piață vopsele de origine dubioasă. Caracteristici distinctive ale calității LMB:

 • vâscozitate și elasticitate optime;
 • timp minim de uscare;
 • fixare bună la suprafață;
 • rezistență la schimbările de temperatură;
 • nivel ridicat de protecție împotriva umezelii;
 • capacitatea de a umple depresiuni;
 • neafectate de substanțe chimice substanțe agresive;
 • ambalaj de marca cu data fabricație, data expirării și recomandări de utilizare;
 • cost adecvat;
 • ușurință de aplicare.

Printre varietate de opțiuni cele mai bune proprietăți deține produse de marcă GENERAL. Pe site-ul catollux.md puteți cumpăra acoperire locală sau completă colorare fără plăți în plus și cu prealabil selecția culorilor.


Opțiuni de selecție a vopselei pentru auto

Există două moduri de a-l găsi pe cel potrivit Culoare LMB:

 1. Prin cod Vin - se așteaptă analiza acoperire inițială folosind un spectrograf si standuri, analiza datelor colectate si selectarea celei mai reușite compoziții.
 2. Cu ajutorul nuanței, când definiția nuanta se ocupa de un specialist la ajutor al inspecţiei vizuale şi software specializat Securitate.

Ideal Este de dorit să folosiți ambele metode, dar selectarea codului este mult mai rapidă și mai ușoară, Prin urmare, această selecție este utilizată în marea majoritate a cazurilor.


Cum să alegi cel mai bine vopsea?

Ca și cu din punct de vedere practic, cât și din punct de vedere al economisirea timpului este de preferat selecția computerizată a emailului auto, care permite:

 1. Cât mai precis posibil pentru a determina identic nuanța originală a vopselei material.
 2. Obțineți rezultate în 20 de minute.
 3. Fii 100% sigur de calitate selecție indiferent de tipul sursei LMB și starea lui după unul sau altul perioada de functionare.
 4. Eliminați factorul uman.
 5. În cele mai bune condiții pentru a picta, încredinţând selecţia şi aplicarea materialului profesionisti.

Evitați greșeli la alegerea materialelor de vopsea pentru colorare locală sau completă, permite accesul la specialiști într-un magazin de vopsire auto.

Magazinul este situat la adresa: CHIȘINAU, STR. MUNCEȘTI, 75 (aripa dreaptă a blocului, etaj 1).

SELECTAREA VOPSEA PENTRU AUTO CUM SĂ ALEGI CEL MAI BINE VOPSEA?

Cu experienta consultanții vă vor ajuta să faceți corect selectarea prin cod în cel mai scurt timp posibil și livrare rapida in toata Moldova nu va amâna transformarea mașină. Catalogul nostru conține Vopsele auto marca GENERAL la preturi accesibile preturi, trebuie doar sa faci online comandă și plătește cel mai mult mod convenabil.

Comment-uri
Multumesc pentru selectia de calitate a vopselei pentru auto. Recomand acest magazin pentru toti.
Scrie un comentariu