Solutii pentru spalatorii auto

Cumpărați chimie pentru spălătorii auto în Chișinău.

          Vehiculul este un loc care este, expus la diferite contaminanți în timpul exploatării. În plus, ele sunt adesea mai complicat de curățat decât într-un proces similar cu suprafețele din casă sau birou. Acesta este motivul pentru care magazinul online Catol Lux oferă o gamă largă de chimie auto de înaltă calitate pentru spălătorii auto, care va face față oricăror tipuri de materiale și suprafețe.

Poate fi piele, velur, diferite acoperiri sintetice. Acestea pot conține o imagine, sau pot fi netede, fără nici un design suplimentar.

Ne oferim să cumpărăm chimie pentru o spălătorie auto, care să facă față oricăror tipuri de murdărie și suprafețe, dar pentru aceasta trebuie să alegeți soluția potrivită.

Dacă nu știți ce să utilizați șampon sau alt detergent, atunci în această chestiune va ajuta specialistul nostru. El va vorbi despre proprietățile fiecăruia dintre produse și vă va ajuta să înțelegeți cum să utilizați la spălătoria auto.

Gama de produse

         În magazinul nostru puteți cumpăra chimie pentru spălătorii auto de diferite tipuri:

Produse de curățare a pielii. Acestea sunt produse chimice speciale care prelucrează cu atenție pielea, fără a strica acoperirea. Suprafața își păstrează culoarea și rezistența strălucitoare.

Spumă universală pentru spălare. Acestea sunt mijloace care creează o spumă volumetrică saturată de oxigen care elimină eficient contaminanții de pe suprafață de pe orice structură de suprafață.

De asemenea, puteți comanda șampoane pentru spălarea corpului auto cu acoperire cu ceară, lustruire, acoperire nano-ceramică. Avem mijloace pentru orice tip de acoperire, care va elimina cu grijă toate contaminările.

De regulă, chiar și pentru o întreprindere mică, sunt necesare mai multe tipuri de substanțe chimice pentru spălarea mașinilor pentru a furniza servicii profesionale de curățare automată: spălarea corpului, restaurarea produselor din plastic, piese cromate, sticlă, scaune din velur și piele, elemente din lemn și multe altele.

De ce este mai bine să comanzi chimie auto de la noi?

Decizia de a plasa o comandă pentru achiziționarea a chimie pentru spălătorii auto în vrac de la noi, veți obține multe avantaje:

  • calitatea înaltă a întregului sortiment de mărfuri;
  • o gamă largă de produse disponibile în vânzare pentru toate tipurile de îngrijire auto;
  • consultare privind alegerea produselor pentru anumite tipuri de suprafețe;
  • prețuri optime

66347
720.00 MDL
+
13316
300.00 MDL
+
Filtru produselor
Brand
Pret

MDL  –  MDL

  • 20MDL
  • 3500MDL
Masa/Volumul