Produse chimice profesionale

Cumpăra chimie profesionale pentru curățenie în Chișinău

Sunteți angajat în servicii profesionale de curățare, aveți în mod regulat o mulțime de comenzi și deseori dificil de eliminat poluarea? Doar uneltele și preparatele speciale concepute pentru utilizare în condiții dificile vor face față acestora.

Avem în sortimentul nostru de substanțe chimice profesionale pentru curățarea produse la noi și de import, care cu siguranță și garanție vor face față petelor profunde pe orice suprafață. Vă atragem atenția asupra faptului că detergenții profesionali sunt preparați pe baza diferitelor substanțe active, care acționează diferit asupra anumitor materiale.

Prin urmare, alegeți numai acele preparate care sunt neutre pentru suprafețele dvs.

De exemplu, pentru a spăla produse din plastic și acril, nu este recomandat să folosiți aceleași mijloace ca pentru îngrijirea pietrei naturale.

Asortiment de chimie profesională

Curățarea profesională este un domeniu de activitate în care pot apărea o varietate de incidente. În special, angajații companiei pot întâmpina noi tipuri de poluare, constând din substanțe vâscoase și grase necunoscute. În acest caz, se bazează doar pe substanțe chimice profesionale pentru uz casnic nu este corect.

Adesea este necesar să se aplice metode combinate de îndepărtare a petelor, folosind diverse tehnici. De exemplu, un asistent de neînlocuit pentru orice specialist în acest domeniu sunt  vaporii și generatorul de aburi.

În magazinul nostru online Catol Lux puteți comanda în toată Moldova următoarele produse de curățare casnică pentru curățare profesională:

  • produse de îngrijire și spălare a covoarelor;
  • consumabile pentru curățare uscată;
  • Preparate pentru îndepărtarea grăsimii tehnice;
  • mijloace de dizolvare și îndepărtarea eficientă a grăsimii și a contaminanților organici;
  • puteți cumpăra, de asemenea, produse pentru îndepărtarea petelor moi persistente pe suprafețele delicate pe mobilier si elemente de interior.

Pentru a face cunoștință cu sortimentul de produse de la diferite mărci, puteți apela managerul nostru. El vă va consulta cu privire la orice produs. Oferim produse de curățare profesionale de înaltă calitate la prețuri accesibile. Toate produsele au certificate de conformitate. Dacă aveți întrebări cu privire la soluție specifică, puteți să vă adresați întotdeauna consultantului nostru.

42616
360.00 MDL
+
38596
72.00 MDL
+
39223
18.00 MDL
+
45246
30.00 MDL
+
47270
20.00 MDL
+
40927
50.00 MDL
+
Filtru produselor
Brand
Pret

MDL  –  MDL

  • 18MDL
  • 360MDL
Masa/Volumul