Lichid de parbriz

     Cumpărați lichid de parbriz in Chisinau
Pentru ca vizibilitatea prin parbriz să fie întotdeauna bună și orice obstacol mic pe drum să fie vizibil, este necesar să se utilizeze un lichid de spălare de calitate. Acesta este un agent special bazat pe substanțe chimice speciale care contribuie la îndepărtarea mai eficientă a prafului și a altor contaminanți, în același timp, împiedicând formarea gheții. Aceasta, la rândul său, contribuie la prelungirea duratei de viață a periilor de cauciuc pe ștergătoarele de parbriz și reduce riscurile de deteriorare abrazivă a suprafeței sticlei.

Puteți cumpăra lichid de calitate pentru parbriz la un preț accesibil și acum în Chișinău și în alte orașe din Moldova. Noi realizăm produse decente de la cei mai buni producători autohtoni și străini. În acest sens, vă puteți asigura singur, solicitând managerului nostru un certificat de calitate pentru un anumit tip de lichid de spălare a parbrizului.

   Cum să procurați lichid?
Pentru a achiziționa lichid de parbriz in magazinul online Catol Lux, puteți beneficia de formularul de comandă. E foarte simplu. De asemenea, este prevăzută posibilitatea de a contacta managerul, pentru a ajuta la alegerea produsului necesar în funcție de caracteristici, pentru a forma un lot pentru cumpărătorii angro. Cu o comandă deosebit de mare, oferim reduceri suplimentare.

Vindem lichid pentru parbriz, cu amănuntul și cu ridicata. La comandă în cantități mari, oferim o reducere. Dacă doriți să obțineți mai multe informații despre produse, atunci sună sau scrie în formularul de feedback. Consultantul nostru vă va ajuta să formați comanda sau sa ajuta sa alegeți.

 

Filtru produselor
Brand
Pret

MDL  –  MDL

  • 13MDL
  • 60MDL
Masa/Volumul