Bujii de aprindere

Bujiile sunt utilizate pentru aprinderea amestecului de combustibil și aer în motoarele cu combustie internă.

Criteriile de selectare a bujiilor

Pentru a face alegerea potrivită, trebuie să urmați următoarele criterii:

  1. Numărul de căldură. Acest număr indică la ce temperatură are loc aprinderea prematură, rezultând o funcționare defectuoasă a motorului vehiculului.
  2. Intervalul de scânteie. Acest parametru nu este recomandat să se modifice fără instrucțiunile producătorului disponibile.
  3. Temperatura de lucru. Bujiile vin în trei tipuri: calde, reci și medii. Calde sunt concepute pentru motoare mici și cu putere redusă, reci pentru motoare puternice, iar mediile formează o încrucișare între primele două specii.
  4. Materialul electrodului central: cupru, cromonicel, cu placare cu platină și argint, iridiu. Bujii pentru automobile cu pulverizare din metale prețioase sunt de departe mai populare, deoarece durata de viață a acestor bujii este mult mai mare.

Dacă aveți nevoie de bujii pentru automobile, prețul în diferite companii variază, dar la compania noastră este cu siguranță mai mic decât cele a concurenților.

Când să schimbăm bujiile?

Cu o funcționare corespunzătoare și o funcționare corectă a pieselor, bujiile in Chișinău pot dura până la 50-60 mii de kilometri. Dar, din motivul că totul este relativ, vă recomandăm să schimbați bujiile la fiecare 20-30 mii.

Verificați bujiile și dacă observați o funcționare instabilă a motorului mașinii. Aspectul vă poate oferi deja ideea necesității de a-l înlocui pentru a asigura o conducere sigură.

În magazinul online Catol Lux puteți cumpăra bujii în Chișinău la un preț redus.

47035
140.00 MDL
+
11194
100.00 MDL
+
11168
33.00 MDL
+
47068
25.00 MDL
+
47036
110.00 MDL
+
11164
40.00 MDL
+
Filtru produselor
Brand
Pret

MDL  –  MDL

  • 25MDL
  • 140MDL