Camera de aer anvelope

Camere pentru anvelope

Ai nevoie de calitate și prețuri accesibile la camere pentru autoturisme anvelope auto, camioane sau cultivator cu motor? Contactați magazinul online Catol Lux. Avem o gamă largă de cauciucuri pentru o gamă largă de vehicule, prezentate de cei mai buni producători.

Camera auto au rezistență ridicată, elasticitate suficientă și rezistența necesară la uzură. Chiar și atunci când funcționează în condiții extreme, sunt capabile să servească un timp nelimitat, oferind încredere în mișcarea și siguranța oricărei lucrări.

Cum să alegi o cameră?

Pentru a cumpăra camere de anvelope și pentru a nu vă face griji cu privire la durata lor de serviciu, puteți, fără îndoială, să deschideți catalogul nostru și să comandați orice produs.Noi vindem doar produse de încredere de la branduri renumite din Chișinău pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Pentru a simplifica selecția camerelor pentru anvelopele auto pe site, am creat un filtru comod. Cu aceasta, puteți sorta ofertele în sortiment după următoarele criterii:

  • după tipul tehnicii (pentru autoturisme, utilaje, cultivatoare);
  • după mărime(diametru și lățime);
  • după tipul materialului.

Principala materie primă pentru producerea camerelor pentru anvelopele este cauciucul de înaltă rezistență și elastic, cu adaos de componente speciale. Puteți verifica calitatea produsului singur, deoarece pentru fiecare articol oferim un certificat de proveniența.

Camera este o componentă importantă de legare între anvelopă și jantă. Ea a devenit prima umplutură a roții și a ocupat un astfel de loc suficient de mult timp. Chiar și camioanele moderne și vehiculele cu destinație specială continuă să utilizeze anvelopele cu camere, care au avantajele lor. Suntem gata să oferim asistență necesară și să oferim un produs cu adevărat de înaltă calitate.

Dacă nu aveți timp să alegeți o cameră pentru anvelopele auto, atunci consultantul nostru de specialitate vă va ajuta în acest sens. El vă va furniza toate informațiile care vă interesează și vă va ajuta să faceți o livrare.

Dacă sunteți cumpărător en-gros, prețul va fi redus pentru dvs. Livrarea se efectuează în toată Moldova. Puneți orice întrebări despre gamă sau mărci, prin telefon sau prin altă forma de comunicare.

4631
60.00 MDL
+
67521
130.00 MDL
+
39348
140.00 MDL
+
47842
85.00 MDL
+
13686
240.00 MDL
+
10138
140.00 MDL
+
Filtru produselor
Brand
Diametru "
Pret

MDL  –  MDL

  • 60MDL
  • 240MDL