Reguli de utilizare a magazinului online

Catollux.md este un magazin online care oferă o gamă largă de produse de întreținere și îngrijire auto. Comercializam accesorii auto, chimicale auto, uleiuri si filtre auto, anvelope auto, baterii, echipamente de iluminat auto. Avem consumabile pentru repararea caroseriei auto și multe altele.

ATENŢIE! Înainte de a cumpăra și a plăti pentru mărfuri, vă rugăm să verificați cu managerul sau vânzătorul magazinului online!

1. Securitatea datelor cu caracter personal

Catollux.md colectează, prelucrează și utilizează datele personale ale clienților. Aceste date vor fi colectate pe baza consimțământului clientului și se vor baza pe cerințele legale pentru a furniza serviciile solicitate. Catollux.md prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile legii și în conformitate cu Politica de confidențialitate. Aceste date aferente Operațiunii de plată va include însă nu se va limita la:

 • Adresa IP a clientului
 • Numele clientului
 • Prenumele clientului
 • Numărul de telefon al clientului
 • Tipul cardului
 • Numele clientului indicat pe card
 • Adresa de email a clientului
 • Valuta tranzacției
 • Informații despre livrare

2. Serviciu de suport

Catollux.md pune la dispozitia clientilor sai un Serviciu Suport la telefon +37362100208. Asistența este oferită timp de 6 zile lucrătoare. Program de lucru: Luni - Vineri de la 08:00 la 18:00. Sâmbătă - de la 08:00 la 17:00.

Serviciul de suport va consilia clienții asupra bunurilor și serviciilor oferite de magazinul nostru online, asupra modalităților de plată și livrare a mărfurilor, precum și asupra retragerii unei tranzacții de plată. Serviciul de Asistență este obligat să accepte reclamațiile de la Cumpărători, să le furnizeze informații despre stadiul procesului de tratare a reclamațiilor și, dacă este necesar, să asigure investigarea reclamațiilor.

3. Cum cumpărăm? Tehnologia cumpărăturilor și plății mărfurilor

Pe pagina produsului dorit, specificați cantitatea produsului. Faceți clic pe butonul „CUMPĂRĂ” de sub imaginile produsului. Produsul merge la „COŞ”, care se afla in coltul din dreapta sus al paginii. Plasați cursorul peste el și faceți clic pentru a deschide "COŞ". Treceți la finalizarea comenzii făcând clic pe butonul „Procesare” sau faceți clic pe butonul „Vizualizați cosul” pentru a-i edita conținutul.

Pe site-ul catollux.md, comanda este disponibilă doar pentru utilizatorii înregistrați. Pentru a continua cu comanda, trebuie să vă autentificați cu contul dumneavoastră sau să vă creați un cont nou făcând clic pe link „Inregistrati-va pentru a crea un cont nou”.

3.1 După deschiderea paginii cu formularul de înregistrare, completați toate câmpurile. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu un asterisc.

 • Numele cumpărătorului
 • Telefon
 • Adresa de email
 • Parolă

3.2 După un mesaj de înregistrare cu succes, deplasați cursorul mouse-ului peste „COS” și faceți clic pentru a-l deschide. Treceți la finalizarea comenzii făcând clic pe butonul „Procesare” sau faceți clic pe butonul „Vizualizați cosul” pentru a-i edita conținutul. După editarea conținutului coșului, puteți continua cumpărăturile făcând clic pe butonul „Continuați cumpărăturile” sau puteți trece la finalizarea comenzii făcând clic pe butonul „Finalizarea si plateste comanda”.

Apoi, în secțiunea „CUMPĂRĂTOR”, va trebui să completați informații de contact suplimentare:

 • adresa (numele localitatii, strada, casa, apartamentul)
 • numele și prenumele
 • cod poștal
 • numărul de telefon

3.3 În câmpul următor „LIVRARE LA”, trebuie să specificați orașul și regiunea dvs. din țară (indicate între paranteze), apoi selectați țara (Moldova este selectată implicit).

3.4 În continuare, trebuie să selectați metoda de livrare și metoda de plată.

- Sunt disponibile următoarele opțiuni de livrare:

 • Livrare la intrarea clientului sau poarta unei case private.
 • Ridicare. (În acest caz, va trebui să faceți clic pe unul dintre magazinele noastre de pe hartă și să apăsați butonul „Selectați” pentru a selecta un PUNT DE PRELUARE.)

- Pentru a plăti trebuie să alegeți una dintre opțiuni:

 • Plata online pe site cu card bancar (VISA, MasterCard)
 • Plata cash la curier la livrare
 • Plata catre curier prin card bancar la livrare (VISA, MasterCard)

Pentru a finaliza comanda, trebuie să bifezi caseta că ai citit și sunteți de acord cu Termenii de utilizare a site-ului catollux.md.

Apoi faceți clic pe butonul „Place order”.

Atunci când alegeți metoda de plată „Plata Online”, veți fi redirecționat către pagina sistemului de plată securizat al băncii, unde va trebui să confirmați plata. Va rugam sa retineti ca doar clientul al carui nume si prenume au fost indicate pe site in momentul plasarii comenzii poate primi marfa achitata cu cardul de plata, prin urmare, la primirea unei comenzi, este imperativ sa aveti la dumneavoastra o carte de identitate.

4. Livrarea și returnarea bunurilor sau a fondurilor.

4.1 Livrare la Chișinău și pe întreg teritoriul Republicii Moldova

Livrarea este gratuită de luni până vineri între orele 10:00 și 18:00.

Livrarea se efectuează numai pentru bunurile incluse în comandă. Curierul vă va suna cu 30 de minute înainte de livrare.

Atributiile serviciului de livrare nu includ deplasarea produsului in jurul apartamentului, montaj și conectarea, demonstrarea caracteristicilor consumatorului și instruirea cumpărătorului.

Termeni de livrare pentru comenzi in Chisinau in maxim 2 zile lucratoare. Termeni de livrare in Moldova până la 4 zile lucrătoare.

4.2 Returnarea mărfurilor

Potrivit Legii Republicii Moldova nr.105-XV din 13 martie 2003 „Cu privire la protecția drepturilor consumatorului”, este posibilă, în termen de 14 zile calendaristice, înlocuirea produsului cu un produs similar sau returnarea banilor cheltuiți, în cazul în care produsul specificat nu a fost utilizat, se păstrează prezentarea acestuia, proprietățile consumatorului, sigiliile, etichetele fabricii, precum și bonul de vânzare sau bonul de numerar eliberat cumpărătorului împreună cu bunurile specificate vândute.

În cazul unei achiziții într-un magazin online, schimbul se face la următoarele adrese:

• Chișinău, str. Muncesti, 75

• Bălți, str. Kiev, 20

• Comrat, str. Yalpugskaya, 33/5

4.3 Metoda de rambursare

Rambursarea se va face folosind aceeași metodă de plată pe care ați folosit-o de cumpărat.

Dacă livrarea nu este posibilă sau nu a fost efectuată în termen de 30 (treizeci) de zile de la data confirmării Tranzacției de plată relevante, magazinul online este obligat să inițieze Anularea Tranzacției de plată relevante, cu excepția cazului în care a fost primit consimțământul expres scris de la Cumparatorului cu privire la prelungirea termenului de livrare.

Magazinul online catollux.md sau Cumpărătorul au posibilitatea de a iniția Revocarea Tranzacției de Plată, atât integral, cât și parțial, în funcție de natura și motivul revocării.

Organismul învestit cu funcțiile de protecție a consumatorilor în Republica Moldova este:

Agenția pentru Protecția Consumatorului

Adresa: Chisinau, str. Vasile Alexandri, 78 

Tel: (022) 74-14-64

E-mail: consumator@apc.gov.md 

Site: www.consumator.gov.md

Reclamatiile sunt luate in considerare numai la prezentarea unei chitante de numerar sau a altor documente care atesta faptul cumpararii marfii.

Dispoziții finale și judiciare

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă. La apariția unor conflicte în timpul cumpărării, achitării sau livrării produselor procurate în magazinul online catollux.md și care nu sunt reglementate printr-un punct al acestui act, vor fi soluționate pe cale amiabilă, în decurs de 30 zile lucrătoare din momentul înștiințării în formă scrisă a problemei.

În cazul în care conflictul nu poate fi soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din Republica Moldova. Fiind de acord cu acești termeni și condiții, cumpărătorul magazinului online catollux.md își asumă în totalitate aceste riscuri.