Magazin, Muncești-75
+373 22809271

Reguli de utilizare a magazinului online

Catollux.md este un magazin online care oferă o gamă largă de produse de întreținere și îngrijire auto. Comercializam accesorii auto, chimicale auto, uleiuri si filtre auto, anvelope auto, baterii, echipamente de iluminat auto. Avem consumabile pentru repararea caroseriei auto și multe altele.

ATENŢIE!Înainte de a cumpăra și a plăti bunuri cu un card bancar, vă rugăm să verificați prețul și disponibilitatea mărfurilor în orașul dvs. prin telefon:+37362100208


1. SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Catollux.md colectează, prelucrează și utilizează datele personale ale clienților. Aceste date vor fi colectate pe baza consimțământului clientului și se vor baza pe cerințele legale pentru a furniza serviciile solicitate. Catollux.md prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile legii și în conformitate cu Politica de confidențialitate. Datele personale despre tranzacțiile de plată includ, dar nu se limitează la, următoarele date:

 • Adresa IP a clientului
 • Numele clientului
 • Prenumele clientului
 • Numărul de telefon al clientului
 • Tipul cardului
 • Numele clientului indicat pe card
 • Adresa de email a clientului
 • Valuta tranzacției
 • Informații despre livrare


2. SERVICIUL SUPORT

Catollux.md pune la dispozitia clientilor sai un Serviciu Suport la telefon +37362100208. Asistența este oferită timp de 6 zile lucrătoare. Program de lucru: luni - vineri de la 08:00 la 18:00. Sâmbătă - de la 08:00 la 17:00.

Serviciul de suport va consilia clienții asupra bunurilor și serviciilor oferite de magazinul nostru online, asupra modalităților de plată și livrare a mărfurilor, precum și asupra retragerii unei tranzacții de plată. Serviciul de Asistență este obligat să accepte reclamațiile de la Cumpărători, să le furnizeze informații despre stadiul procesului de tratare a reclamațiilor și, dacă este necesar, să asigure investigarea reclamațiilor.


3. CUM CUMPĂM? TEHNOLOGIA CUMPĂRĂRILOR ȘI PLATĂ PENTRU MARFURI.

    ATENŢIE! Suma minima de comanda este de 200 lei.

Pe pagina produsului dorit, specificați cantitatea produsului. Faceți clic pe butonul „CUMPĂRĂ” de sub imaginile produsului. Articolul este adăugat în coș. Deschideți coșul de cumpărături făcând clic pe pictograma situată în colțul din dreapta sus al paginii și apoi pe butonul „COSUL”. Apoi treceți la finalizarea comenzii făcând clic pe butonul „Checkout” sau faceți clic pe butonul „Continuați cumpărăturile”.

Pentru a edita conținutul coșului de cumpărături, puteți face clic pe pictograma cruce pentru a șterge un articol sau pe pictograma + sau - pentru a edita cantitatea unui articol.

Atenţie! Pe site-ul catollux.md, comanda este disponibilă doar pentru utilizatorii înregistrați. După ce ați completat coșul de cumpărături și ați trecut la finalizarea comenzii, vi se va solicita să vă conectați cu contul dumneavoastră sau să vă înregistrați făcând clic pe butonul „Creați un cont”.

3.1 După deschiderea paginii cu formularul de înregistrare, completați toate câmpurile. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu un asterisc.

 • Numele cumpărătorului
 • Telefon
 • Adresa de e-mail
 • Parola

3.2 După un mesaj despre înregistrarea cu succes, deschideți coșul de cumpărături făcând clic pe pictograma situată în colțul din dreapta sus al paginii. Apoi treceți la checkout.

Apoi, în secțiunea „CUMPĂRĂTOR”, va trebui să completați informații de contact suplimentare:

 • Adresa (numele localitatii, strada, casa, apartamentul)
 • Numele și prenumele
 • Cod poștal
 • Număr de telefon

3.3 În câmpul următor „Oraș (suburbie)/Regiune” trebuie să introduceți numele orașului sau suburbiei dvs. La completarea acestui câmp, va apărea o listă cu nume disponibile. Dacă localitatea dvs. nu este pe listă, trebuie să indicați numele centrului raional în care se află localitatea dvs.

Atenție! Indicați datele corecte, deoarece acest câmp este folosit pentru a calcula costul de livrare al comenzii dvs.

În câmpul „TARA”, Moldova este selectată în mod implicit, deoarece livrarea se face numai în Moldova.

În continuare, în funcție de câmpul completat „Oraș (suburbie) / District”, veți avea una dintre următoarele metode de livrare cu indicarea costului acestuia:

 • Ridicare (metoda este setată implicit)
 • Livrare în Chișinău
 • Livrare in suburbiile Chisinau
 • Livrare in Moldova

Atenție: Plata comenzii se efectuează folosind un card bancar VISA sau MasterCard.  

Dacă aveți nevoie de sfaturi înainte de a plăti pentru bunuri, atunci mergeți la paragraful (3.4). Dacă doriți să efectuați o plată, faceți clic pe câmpul Plată online cu imaginea cardurilor VISA sau MasterCard. După aceasta, veți fi redirecționat către pagina sistemului de plăți bancare securizate unde va trebui să plătiți. 

3.4 Pentru a plasa o comenzii, trebuie să bifați caseta pe care ați citit-o și sunteți de acord cu documentele: Politica de confidențialitate și Reguli pentru utilizarea magazinului online  (acest document) care a publicat pe site catollux.md.

În continuare, faceți clic pe butonul „Plasați o comandă”. După plasarea unei comenzi, managerul magazinului vă va suna înapoi.

Vă rugăm să rețineți că numai clientul al cărui nume și prenume au fost indicate pe site la momentul plasării comenzii poate primi mărfuri plătite cu un card de plată, așa că trebuie să aveți la dumneavoastră o carte de identitate atunci când primiți o comandă.


4. LIVRAREA SI PRIMIREA MARFII

ATENȚIE! Livrarea se efectuează numai după plata online a comenzii pe site-ul web cu card bancar!

Cost livrare in Chisinau:

 • La comanda de 500 lei sau mai mult, livrarea - GRATUITĂ.
 • La comandă de la 200 la 500 lei, livrarea costă 50 lei.

Costul livrării în suburbiile Chișinăului:

 • Costul de livrare in urmatoarele locatii: Braila, Bunets, Bull, Vatra, Stavceni, Singera, Dumbrava, Bacioi, Ghidighici, Gratiesti, Ciorescu, Budesti, New Goian, Goian, Dobruzha, Codru, Ialoveni, Colonita, Revaka, Straisten, Tohatin, Fauresti, Frumushika, Bubuieci, Keltuitor, Cricova, Kruzesti, Hulboaka, Humulesti, Cheroborta - 100 lei.
 • Spre periferie Vadul lui Voda  Condrita cost livrare 200 lei.

Costul livrării în alte localități din Moldova costă 200 de lei.


Timp de livrare pentru comenzi în Chișinău și suburbii:

 • Comenzile înainte de ora 15.00 vor fi livrate în următoarea zi lucrătoare. 
 • Comenzile după ora 15.00 vor fi livrate într-o zi lucrătoare.


Timp de livrare în Moldova:

 • Livrarea în Moldova durează de la 5 la 10 zile lucrătoare.


Livrarea se face de luni până vineri de la 10:00 până la 17:00.

Sâmbătă - de la 10:00 la 16:00.

Livrarea se efectuează la intrarea sau poarta unei case private. Curierul vă va suna cu 60 de minute înainte de livrarea mărfurilor.

ATENTIE! Atributiile serviciului de livrare nu includ deplasarea produsului prin apartament, montarea si racordarea, demonstrarea caracteristicilor consumatorului si instruirea cumparatorului. Dacă aveți întrebări despre livrarea mărfurilor, vă rugăm să contactați asistența prin telefon:  +373621002085. RETURNAREA BUNURILOR SAU NUMERAR.

Potrivit Legii Republicii Moldova nr.105-XV din 13 martie 2003 „Cu privire la protecția drepturilor consumatorului”, este posibilă, în termen de 14 zile calendaristice, înlocuirea produsului cu un produs similar sau returnarea banilor cheltuiți, în cazul în care produsul specificat nu a fost utilizat, se păstrează prezentarea acestuia, proprietățile consumatorului, sigiliile, etichetele fabricii, precum și bonul de vânzare sau bonul de numerar eliberat cumpărătorului împreună cu bunurile specificate vândute.

La cumpărarea în magazinul online, schimbul se face la următoarele adrese:

 • Chișinău, st. Munchest, 75
 • Bălți, st. Kiev, 20
 • Comrat, st. Yalpugskaya, 33/5

 5.1 Metoda de rambursare

Rambursările vor fi efectuate folosind aceeași metodă de plată pe care ați folosit-o pentru a cumpăra.

Dacă livrarea nu este posibilă sau nu a fost efectuată în termen de 30 (treizeci) de zile de la data confirmării Tranzacției de plată relevante, magazinul online este obligat să inițieze Anularea Tranzacției de plată relevante, cu excepția cazului în care a fost primit consimțământul expres scris de la Cumparatorului cu privire la prelungirea termenului de livrare.

Magazinul online catollux.md sau Cumpărătorul au posibilitatea de a iniția Revocarea Tranzacției de Plată atât integral, cât și parțial, în funcție de natura și motivul revocării.

Atenţie! O rambursare pe un card bancar este posibilă în termen de 3-5 zile lucrătoare de la inițierea Anulării Tranzacției de plată corespunzătoare.

Organismul învestit cu funcțiile de protecție a consumatorilor în Republica Moldova este:

Agenția pentru Protecția Consumatorului

Adresa: Chisinau, str. Vasile Alexandri, 78

Tel: (022) 74-14-64

E-mail: consumator@apc.gov.md

Site: www.consumator.gov.md

Reclamațiile sunt luate în considerare la furnizarea unei chitanțe de numerar sau a altor documente care atestă faptul achiziționării bunurilor.


DISPOZIȚII FINALE ȘI JUDICIARE

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă. La apariția unor conflicte în timpul cumpărării, achitării sau livrării produselor procurate în magazinul online catollux.md și care nu sunt reglementate printr-un punct al acestui act, vor fi soluționate pe cale amiabilă, în decurs de 30 zile lucrătoare din momentul înștiințării în formă scrisă a problemei.

În cazul în care conflictul nu poate fi soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din Republica Moldova. Fiind de acord cu acești termeni și condiții, cumpărătorul magazinului online catollux.md își asumă în totalitate aceste riscuri.