Selecția vopselei pentru o mașină: selecția computerizată este cea mai bună soluție

10/19/2021
Selecția vopselei pentru o mașină: selecția computerizată este cea mai bună soluție

Selectarea vopselei pentru o mașină este o procedură importantă care poate fi necesară dacă este necesar să selectați o vopsea pe un vehicul personal sau de companie. Cu dimensiunea minimă a caroseriei deteriorate, nu este nevoie de o revopsire completă a mașinii. Cu toate acestea, este imperativ să alegeți culoarea corectă pentru întreaga mașină. Cum să alegeți vopseaua pentru mașina dvs. rapid și precis? Pentru aceasta, se folosește o tehnică de selecție asistată de computer pentru a asigura o potrivire exactă.

Cum să alegeți o culoare de vopsea pentru o mașină?

În prezent, producătorii de mașini indică culoarea de bază a vopselei pentru mașină pe o foaie specială marcată. În funcție de modelul mașinii, acesta îl atașează la portbagaj sau pânză. Cu toate acestea, din mai multe motive, culoarea mașinii se schimbă în timpul funcționării, prin urmare, poate apărea o altă dificultate.

Lista factorilor care afectează direct caracteristicile și compoziția vopselei includ:
1. Lumina directă a soarelui - când lovește caroseria mașinii, vopseaua se arde treptat, ceea ce afectează pigmenții.
2. Mediu agresiv. În cazul deplasării pe șosea, particulele mecanice, pietrele sau pietrișul pot fi prinse. În plus, în timpul iernii, diferite straturi sunt pulverizate pe drumuri, ceea ce mărește tracțiunea și minimizează glazura. Substanțele sunt de obicei foarte corozive. Prin urmare, pot provoca și daune.
3. Ploaia acidă agresivă. Diferite substanțe agresive pot fi prezente în compoziția apei de ploaie.
Datorită acțiunii acestor trei factori, este necesar să se efectueze selectarea vopselei separat, ținând cont de vechimea mașinii și de alți indicatori.

De ce aveți nevoie de o selecție computerizată de email auto?

Selecția de vopsea auto asistată de computer este o tehnologie care permite selectarea vopselei pentru zonele minime ale unui vehicul cu potrivire completă a culorilor. Dacă vorbim despre vopsirea completă a mașinii, atunci va fi interesant pentru șofer să se familiarizeze doar cu culorile oferite de serviciul auto, după ce să alegeți o opțiune.
Analiza computerului și potrivirea culorilor sunt justificate dacă trebuie să alegeți o culoare pentru o zonă mică.

Procedura de selecție

Selecția computerizată a vopselei pentru o mașină se efectuează în mai multe etape:
1. Analiza acoperirii disponibile. Pentru aceasta se utilizează spectrografe, precum și standuri de măsurare. Procedura se aplică numai dacă vehiculul este bine fixat. Standul este echipat cu dispozitive de iluminat care garantează informații fiabile.
2. În a doua etapă se colectează informațiile obținute. După primirea datelor, specialistul va putea determina datele privind primirea vopselei cu o compoziție și o culoare asemănătoare celei selectate. În același timp, erorile de selecție vor fi reduse la minimum.
3. Vopseaua pentru mașină este selectată luând în considerare rezultatele oferite de programul de computer, care vă permite să obțineți o analiză completă a datelor. Acest lucru garantează raportul dintre vopseaua reală și cea care va fi aplicată.
Software-ul permite specialiștilor centrului nostru din Moldova să obțină date exacte cu privire la alegerea vopselei și a altor indicatori. De asemenea, ținând cont de curbele obținute ale graficului de culori, este posibil să se identifice defecte și inconsecvențe pentru a se asigura că versiunea obținută a vopselei a fost optimă.

Avantajele selecției computerului

Lista avantajelor selectării vopselei pe computer include următoarele elemente:
1. Viteză crescută de alegere a vopselei. Catol Lux este gata să aleagă un strat în 15-20 de minute.
2. Precizie ridicată. La alegerea unei vopsele, se iau în considerare toți indicatorii care pot fi importanți în perioada de lucru. Programele moderne pot produce mai multe opțiuni pentru cele mai apropiate vopsele, prin urmare, o selecție suplimentară se efectuează ținând cont de dorințele clientului.
3. Asigurarea calității selecției. Acest lucru face posibilă obținerea unei alegeri foarte precise a vopselei, indiferent de tipul de acoperire.

Comparație cu alte metode

Comparativ cu alte metode, este posibil să selectați tipul de vopsea și alți indicatori mult mai precis. Acest lucru este important pentru a asigura un aspect armonios.
În același timp, inspecția vizuală de rutină nu oferă de obicei acuratețea dorită datorită particularităților viziunii umane. Când selectați pe un computer, este posibil să aflați cu precizie paleta de culori, până la precizia unui pixel. În acest fel, este posibil să se garanteze o selecție mult mai precisă. În același timp, va fi important să se efectueze teste suplimentare cu aplicarea vopselei pe zona corpului sau o parte specifică pentru comparație. Acest lucru provoacă al doilea dezavantaj al metodei - durează.

Comment-uri
Подбор красок делают по адресу: ул. МУНЧЕШТЬ, 75 в специализированном магазине по подбору красок. (Правое крыло, 1 эт. здания)
Справки по тел.: 069878728.
По какому адресу делают подбор?
Scrie un comentariu