lichid de frana

Lichidul de frână este un tip de lichid hidraulic utilizat în automobile. Când șoferul apasă pedala mașinii, lichidul este direcționat către cilindrii de frână. Cilindrii comprimă plăcutele de frâna, care apasă pe discuri. Întregul proces contribuie la frânarea cu succes și la oprirea în continuare a vehiculului. Dacă aveți nevoie de lichid de frână, îl puteți cumpăra ieftin din magazinul online Catol Lux.

Cum se alege lichidul de frână potrivit?

Criterii pentru alegerea lichidului de frână la Chișinău:

  1. Producător. Dacă sunteți în căutarea lichidului de frână de care aveți nevoie, atunci este recomandat să opriți alegerea numai la producătorii de încredere. Nu uitați să verificați ambalajul mărfurilor pentru a exclude posibilitatea de a achiziționa produse contrafăcute, deoarece, folosind un produs de calitate scăzută, sunteți expus riscului atunci când conduceți un vehicul în mișcare.
  2.  Prezența aditivilor în produse. Aditivii lichidului de frână sunt clasificați în două grupe: dăunătoare și benefice. Din acest motiv, ar trebui să alegeți un lichid de frână cu o cantitate mică de apă, dar cu o cantitate suficientă de aditivi lubrifianți (uzura pieselor și a mecanismelor este redusă).
  3. Compatibili reciproc. Nu amestecați lichide glicol DOT-3, DOT-4 și DOT-5.1 și lichide siliconice DOT-5. Acest amestec poate fi supus stratificării și poate forma un sediment. Se permite amestecarea lichidului pe bază de glicol. Cu toate acestea, dacă este posibil, este mai bine să nu recurgeți deloc la acest lucru.

Vă reamintim că puteți cumpăra lichid de frână de pe site-ul companiei noastre, de unde puteți verifica și prețurile produselor de la diferiți producători. Lucrăm în toată Moldova.

Filtru produselor
Brand
Pret

MDL  –  MDL

  • 30MDL
  • 570MDL
Masa/Volumul