Aditiv pentru curatarea Hi-Gear HG2204 5-min 444 ml

58970
66.00 MDL
Vă rugăm să verificați prețul și disponibilitatea mărfurilor în orașul dvs. înainte de a plăti. La sfârșitul mărfurilor în depozitele companiei - butonul CUMPĂR este absent.
+
Avantajele noastre

Retururi și schimburi

Diferite metode de plată

Cel mai bun preț

Livrare
Optiuni de plata
BrandHI-Gear Tara producătoareSUA

      Aditiv pentru curatare Hi-Gear HG2204 5-min 444 ml  Experții au descoperit că utilizarea uleiurilor chiar de înaltă calitate nu împiedică formarea depunerilor de carbon dăunătoare pe suprafețele interioare ale motorului și în canalele sistemului de lubrifiere. Când schimbați uleiul fără a spăla, cea mai mare parte a murdăriei rămâne în motor. Acest lucru este valabil mai ales pentru motoarele cu kilometraj ridicat, în care funcționarea aditivilor din ulei proaspăt are loc mult mai rapid datorită prezenței unor substante puternicie. Ca urmare, există o formare activă a produselor de oxidare și uzură, care înfundă canalele de ulei, sunt depuse pe suprafețele interioare, ceea ce reduce disiparea căldurii, deteriorează lubrifierea pieselor, determină fixarea inelelor pistonului. Toate acestea conduc la o creștere a uzurii pieselor, o scădere a puterii și o deteriorare a eficienței combustibilului motorului. Formula de înaltă performanță utilizată în HG2204 Hi-Gear a fost concepută special pentru motoare cu kilometraj ridicat, cu poluare puternică. Vă permite să eliminați majoritatea acestora, inclusiv din tava uleiului de motor. Acest lucru contribuie la mentinerea proprietatilor de lucru ale uleiului mai mult timp si la extinderea duratei de viata a motorului in ansamblu. Folosind acest produs, la schimbarea uleiului, se elimina cea mai mare parte a poluarii, produsele de descompunere a depunerilor de ulei si carbon (inclusiv din carterul motorului). În aplicarea acestui aditiv in uleiul proaspăt și filtrul de ulei funcționează mai eficient. Uleiul își păstrează proprietățile mai mult timp, ceea ce duce la o prelungire a duratei de viață a motorului în ansamblu.

 

AVANTAJE: Formula specială de spălare HG2204 a fost dezvoltată pentru motoarele cu poluare puternică. Utilizați acest aditiv pentru motor pentru spălare, pentru a elimina majoritatea impurităților caracteristicie.Spălarea motorului cu Hi-Gear HG2204 îndepărtează eficient depunerele vechi, de carbon, zgurii, produsele de oxidare din canalele sistemului de lubrifiere și elemente interne ale motorului . Vă permite să faceți acest lucru fără utilizarea uleiurilor de spălare. Utilizarea regulată ajută la restabilirea performanțelor motorului, la reducerea uzurii pieselor sale și la creșterea duratei de viață. Sigur pentru etanșările de cauciuc, etanșările la ulei, etanșările supapei.Compatibil cu toate uleiurile de motor minerale și sintetice.Recomandat pentru toate motoarele pe benzină și diesel, incl. turbosuflantă.

 

UTILIZARE:

     1.Încălziți motorul la temperatura de funcționare și opriți-l.
     2.Se agită recipientul de mai multe ori și se toarnă conținutul acestuia în rezervorul de ulei a mașinii.
     3. Porniți motorul și lăsați-l în gol timp de 5-7 minute.
     4. Nu depășiți turațiile motorului mai mare de 2000 rotații pe minut și nu conduceți o mașină cu solutie turnata!
     5. Apoi scurgeți vechiul ulei, îndepărtați filtrul de ulei vechi, umpleți  rezervorul cu ulei și instalați noul filtru.
     6. Acest ambalaj este recomandat pentru un sistem de lubrifiere de 4-5 litri. Pentru un sistem de lubrifiere mai mare, se recomandă utilizarea unei cantități mai mari.

Brand:
HI-Gear
Masa/volum:
444 ml
Tara producătoare:
SUA

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu