Aditiv pentru spalare motor 5-min Hi-Gear HG2205 444 ml

58973
66.00 MDL
Vă rugăm să verificați prețul și disponibilitatea mărfurilor în orașul dvs. înainte de a plăti. La sfârșitul mărfurilor în depozitele companiei - butonul CUMPĂR este absent.
+
Avantajele noastre

Retururi și schimburi

Diferite metode de plată

Cel mai bun preț

Livrare
Optiuni de plata
BrandHI-Gear Tara producătoareSUA

Compoziția vă permite să curățați radical motorul. După aplicarea acestuia, uleiul proaspăt și filtrul funcționează mai eficient. Utilizarea regulată a spălării prelungește durata de viață a motorului ca întreg și elimină nevoia utilizari de uleiuri de spălare.

UTILIZARE: pentru motoare pe benzină și diesel (inclusiv turbocompresoare) cu un sistem de lubrifiere 4–5 L.

ACTIUNE: solutia asigură îndepărtarea depunerilor de carbon și a produselor de descompunere a uleiului din canalele sistemului de lubrifiere, din cavitățile interne și din panoul de ulei de motor. 

  • Restabilește mobilitatea inelelor de piston.
  • Îmbunătățește disiparea căldurii.
  • Contribuie la conservarea pe termen lung a proprietăților de servicii de ulei proaspăt.

 

«aditiv-minute pentru spălarea motorului» conține aditivi speciali care creează o emulsie ce acoperă particulele de produse uzate, depuneri de carbon, depuneri lavabile și le împiedică să intre în contact cu părțile de fricțiune ale motorului în timpul procesului de spălare.

COMPATIBILITATE:compatibil cu toate tipurile de uleiuri de motor - minerale, semi-sintetice și sintetice. Sigur pentru etanșările de cauciuc, etanșările la ulei, etanșările supapei.

Utilizare

Utilizarea solutiei nu va provoca dificultăți chiar și pentru utilizatorii noi - citiți cu atenție instrucțiunile și urmați-le.

  1. Încălziți și opriți motorul.
  2. Se toarnă aditivul în gâtul de umplere a uleiului.
  3. Porniți motorul și lăsați-l să se rotească timp de 5 minute.
  4. Opriți motorul. Scurgeți uleiul.
  5. Înlocuiți filtrul și turnați uleiul proaspat.

Un pachet de aditiv este proiectat pentru un sistem de lubrifiere de 4-5 litri. Pentru un sistem de lubrifiere mai mare sau pentru motoare puternic contaminate utilizați 2 pachete de produse..

Atentie! Nu depășiți concentrația specificată. Folosind o cantitate mai mare pentru motoarele cu 4 cilindri pot deteriora ghidajele și garniturile..

Brand:
HI-Gear
Masa/volum:
444 ml
Tara producătoare:
SUA

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu