Magazin, Muncești-75
+373 22809271

Adeziv rapid Technicqll С-129 5g

20805
35.00 MDL
Vă rugăm să verificați prețul și disponibilitatea mărfurilor în orașul dvs. înainte de a plăti. La sfârșitul mărfurilor în depozitele companiei - butonul CUMPĂR este absent.

+37362100208

+
Avantajele noastre

Retururi și schimburi

Diferite metode de plată

Cel mai bun preț

Livrare
Optiuni de plata

Adeziv rapid Technicqll С-129 5g. Adeziv incolor, solubil rapid, pe bază de etilcianoacrilat, cu cele mai înalte parametri ai adezivului tehnic, cusute sub influența umidității. Lipeste metalul, cauciucul, porțelanul și multe materiale plastice foarte repede în câteva secunde. Are un dozator de picături. Se caracterizează printr-un timp de lipire foarte rapid (de la 1 la câteva secunde, în funcție de tipul de material). Înaltă performanță, conexiuni precise, invizibile. Cel mai economic adeziv cu aderență foarte mare.


Aplicare:

Degresarea suprafeței (degresant tehnic P-102 sau P-959). Suprafețele trebuie să fie curate și fără murdărie. Aplicați un strat subțire și uniform de adeziv pe una dintre suprafețe(cu cât este mai puțin adeziv, cu atât este mai puternică compusul). Conecta imediat elemente, apăsați și țineți apăsat pentru câteva secunde. Nu mișcați și nu modificați conexiunea.

Brand:
Technicqll
Masa/volum:
5 gr

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
  • ATI PUTEA FI INTERESAT
  • Recent vizualizate