Adeziv cu doa componente pentru plastic DoneDeal DD6659 (2 g+4 ml)

58949
56.00 MDL
Vă rugăm să verificați prețul și disponibilitatea mărfurilor în orașul dvs. înainte de a plăti. La sfârșitul mărfurilor în depozitele companiei - butonul CUMPĂR este absent.

+37362100208

+
Avantajele noastre

Retururi și schimburi

Diferite metode de plată

Cel mai bun preț

Livrare
Optiuni de plata
BrandDoneDeal Tara producătoareSUA

Adeziv cu doa componente pentru plastic DoneDeal DD6659 (2 g+4 ml) . DoneDeal DD6659 super-adeziv bicomponent pentru reparații din plastic - un super adeziv bicomponent care asigură repararea produselor fabricate din diverse materiale plastice care nu pot fi lipite prin cleiuri obișnuite. Dezvoltare înaltă tehnologie. Vă permite reparația rapidă și fiabilă a produselor din diverse materiale plastice.

 

Caracteristici:

  • Compoziție - supraîncălzire: cianoacrilat, aditivi; activator: heptan, aditivi.
  • Culoare - transparentă.
  • Rezistența la temperaturi - de la -50 ° C la + 95 ° C.
  • Puterea de conectare - 204 kg / cm².
  • Timp de stabilire - 30 de secunde.
  • Timpul de întărire este de 10 minute.
  • Timp de polimerizare complet - 24 de ore.

 

Incleie rapid și sigur:

Cele mai multe materiale plastice solide. Polipropilenă, polietilenă. Vinil. Materiale cu impact puternic (ABS). Clorură de polivinil (PVC). Plexiglas, plexiglas. Polistiren, getinaks. Metale. Ceramică, porțelan.

 

Deosebiri și beneficii:

DD6659 are o adeziune ridicată la diferite materiale. Rezistă la temperaturi ridicate și la cele mai corozive lichide. Un timp scurt de întărire poate reduce și simplifica în mod semnificativ procesul de lipire. În multe cazuri, rezistența articulației adezive depășește rezistența plasticului.

 

Utilizare:

Curățați, degresați și uscați suprafețele de îmbinare. Scoateți capacul și deșurubați vârful suportului SUPERAZIVUL, trageți membrana metalică cu vârful capacului capacului. Înșurubați bușonul înapoi și închideți capacul. Aplicați ACTIVATOR cu o perie pe ambele suprafețe pentru a fi îmbinate. Închideți bine capacul ACTIVATORului. Lăsați ACTIVATORUL să se evapore de pe suprafață. Aplicați SUPERADEZIVUL pe una dintre suprafețele care urmează a fi lipite. Răsuciți rapid suprafețele de îmbinare timp de 30 de secunde pentru a le adera. Ștergeți vârful tubului SUPERADEZIVUL cu un șervețel și închideți-l cu un capac. Produsul reparate poate fi utilizat în 10 minute.

 

Atenție:

DD6659 - ACTIVATORUL ESTE INFLAMABIL! Păstrați și aplicați departe de flacăra deschisă. În cazul contactului cu pielea sau ochii, clătiți cu apă timp de 15 minute. În caz de înghițire, nu provocați voma; consultați imediat un medic! SUPERADEZIVUL NIMERIT ÎN OCHI SI PIELE SE VA INTARI IN O SECUNDA! Evitați contactul cu pielea, ochii. Când deschideți adezivul, îndreptați vârful tubului departe de față. După contactul cu pielea, se umezește cu apă caldă cu săpun, se curăță cu o soluție de îndepărtare cu acetonă și se îndepărtează ușor cu un obiect care nu este ascuțit. Nu încercați să rupeți pielea lipită. Utilizati in conditii de buna ventilatie. În cazul contactului cu ochii, clătiți cu apă și consultați imediat medicul! Evitați inhalarea prelungită a adezivului. FERITI DE COPII!

Brand:
DoneDeal
Tara producătoare:
SUA

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
  • ATI PUTEA FI INTERESAT
  • Recent vizualizate