Baterie auto Akom Reactor 6 CT-75 VL Euro P+

29075
1 970.00 MDL
Vă rugăm să verificați prețul și disponibilitatea mărfurilor în orașul dvs. înainte de a plăti. La sfârșitul mărfurilor în depozitele companiei - butonul CUMPĂR este absent.
+
Avantajele noastre

Retururi și schimburi

Diferite metode de plată

Cel mai bun preț

Livrare
Optiuni de plata
BrandReactor Tara producătoareRusia

Stimati clienti!

în baza Hotărârii Guvernului nr. 586 din 31 iulie 2020, de la 1 martie 2021, la vânzarea unei baterii către utilizatorul final, se percepe o plată suplimentară a unui "depozit" în valoare de 10% din prețul de vânzare al unei baterii sau al unui acumulator auto și este plătit odată cu achiziționarea unei baterii sau unui acumulator auto, în cazul în care nu se predă o baterie sau un acumulator auto uzat cu aceeași valoare nominală, (p. 41)

Линейка мощных аккумуляторных батарей с рекордными значениями тока холодного пуска, не имеющая аналогов в России. Предназначены для использования на отечественных и зарубежных легковых автомобилях с максимальным пакетом опций. Обладатель диплома "Новинка года" по программе "100 лучших товаров России" в 2008 году. Аккумуляторы REACTOR выпускаются в прямой и обратной полярности. Гарантийный срок службы аккумуляторов — 24 месяцев.


 

Brand:
Reactor
Capacitate:
75 Ah
Curentul de pornire:
750 A
Marime mm:
242x175x190
Polaritate:
P +
Tara producătoare:
Rusia
Tensiune:
12 v

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
  • ATI PUTEA FI INTERESAT
  • Recent vizualizate