Anvelope de iarnă: întrebări populare

10/19/2021
Anvelope de iarnă: întrebări populare

Selectat corect anvelopele nu sunt doar legate de conformitate parametrii pentru dimensiunea și tipul mașinii. Proprietarul unei mașini atunci când cumpără un „pantof” și producător în timpul fabricației, luați în considerare o serie de factori care influențează siguranța și o durată lungă de viață a cauciucului, acolo unde este importantă sezonalitatea contează.

Cele mai bune anvelope de iarnă de la producător în Moldova oferit de Catol Lux, excelent calitate și relativ ieftin. Prețul se formează din costul de achiziție, dar la achiziția poate fi negociată cu managerul și obțineți cea mai bună ofertă la Chișinău pentru iarnă cauciuc.

Cum distingeți anvelopele de iarnă de cele de vară și all-season

Către a existat o diferență de sezonalitate, cauciuc marca:

 • nu vara caractere speciale care indică pentru sezonul estival;
 • iarna se aplică „M + S”, imaginea fulgilor de zăpadă sau „Iarna”;
 • pe o suprafață toate anotimpurile sunt simboluri "LA FEL DE", „AW”, „R + W”.

Cu excepția denumirile literelor disting cauciucul vizual pe protectori, vara există depresiuni pentru drenarea umezelii. Pe anvelope de iarnă cu un conținut mai mare de cauciuc, de aceea, la îngheț rămâne elastic cu aderență bună. Obiceiuri sindicatul a schimbat reglementările și s-a oprit recunoaște produsele pentru toate anotimpurile, dar producătorii nu le abandonează eliberarea și șoferii sunt încă Cumpără. Și aceasta este selecția celor reduse opțiune pentru anvelopele de vară sau de iarnă.

Câte anvelopele de iarnă servesc

Termen limită serviciul depinde de producător:

 • pe european puteți alerga 75 de mii de km, produsele nu sunt va pierde proprietăți;
 • pe rusă anvelope mai mari de 41 mii km. nu călătoriți;
 • Chineză calculată cu 81 mii km. kilometraj.

Cauciuc nu ar trebui să se schimbe cel puțin 10 ani, dar practica arată în 5 ani a schimbat fiecare proprietar de mașină. La cu condiția ca exploatarea să fie activă.

Apreciez alege anvelope de iarnă

Principal metrica care evaluează anvelopa, servește ca adâncimea benzii de rulare. Ar trebui să ia în calcul ce se întâmplă în fiecare an modernizarea chiar și a unei mărci de cauciuc, în ani diferiți de la același producător pentru un model vor exista diferite specificații.

Activat alegerea este influențată de condițiile meteorologice din regiune, unde va trebui să alergi în mașină, precum și vizualizare:

 • împânzit;
 • frecare;
 • tot sezonul.

Când alegerea se bazează pe clasa pistei și modul de funcționare a temperaturii.

Ce banda de rulare mai bună a anvelopelor de iarnă

Important factorul este mediul de utilizare TS. Când conduceți în oraș, curățați-vă drumuri, cauciuc cu o asimetrie modelul benzii de rulare. Condu prin rural drumurile într-o iarnă înzăpezită sunt mai bune atunci când model direcțional simetric care va ajuta la consolidarea rezistenței pe drum.

Apreciez depozitați anvelopele de iarnă vara

Cel mai bun o modalitate de a depozita anvelopele pe discuri într-un dispozitiv suspendat condiție, pot fi stivuite. Trebuie doar să o întoarceți lunar pentru a preveni deformarea. În absența discurilor, cauciucul este plasat pe rafturi separat.

Când treceți la anvelopele de iarnă

Mașină schimbați pantofii conform experților și nicio ordine legislativă, după scăderea temperaturii din regiune la + 7 0 S. Consens tehnic internațional reglementări, se ia în considerare perioada de iarnă luni calendaristice regulate - ianuarie, Februarie și decembrie.

Dacă puneți anvelopele de iarnă doar pe față

Nu este permis „Încalcați” mașina în anvelope de diferite diametre sau cu modele diferite protectori. Instalarea diferitelor cauciucuri pe vehiculele de pasageri sunt permise în perechi axe. Luați în considerare atunci când instalați anvelope de iarnă pe roți motoare, tracțiune spate mașini încărcate în fața absenței aderență bună, va începe alunecare. Când anvelopele de iarnă stau în picioare pe puntea motrice a unei mașini cu tracțiune față, atunci va duce o frână ascuțită sau o întoarcere pentru a deranja, puteți chiar să zburați de pe pistă.

Câte anvelopele de iarnă sezoane vii

Compoziție anvelopele se schimbă în timp. Experții consideră că este normal dacă anvelopele va servi în termen de 20 mii km. kilometraj.

Ce anvelopele de iarnă sunt mai bine împânzite sau Velcro

Da nu există nicio aderență pe suprafața gheții. Anvelopele cu crampoane sunt proaste pe vreme rece funcționează cu restul protectorului ar trebui să fie dur, spre deosebire de velcro, apoi se poate ține de spini. Dar cu velcro este mai rău să călărești pe zăpadă slabă, flotație mai mare cu vârfuri.

Ce anvelopele de iarnă sunt mai bine moi sau dure

Pro anvelope moi:

 • nu dubla la scade temperatura și păstrează-l bine drum;
 • confortabil de depășit mici gropi pe drum;
 • auto încrezător gestionabil la mediu viteză;
 • în diferite cazuri există o reducere a distanței de frânare;
 • permite reducerea dimensiunea roților, care este potrivită pentru nu
Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu