Produse chimice de uz casnic

Cumpărați produse chimice de uz casnic în Chișinău

Pentru a menține curățenia și ordinea în casă, la locul de muncă sau într-o cameră publică, este necesar să se efectueze curățarea în mod regulat, dar nu poate fi făcută fără utilizarea mijloacelor corespunzătoare.

În magazinul online Catol Lux puteți achiziționa în mod profitabil cele mai diverse produse chimice de uz casnic la prețuri accesibile de înaltă calitate.

Acestea sunt preparate lichide, solide, gel și pulbere. Toate sunt proiectate pentru a elimina eficient petele de pe diferite tipuri de suprafețe din care pot fi realizate:

  • piatră naturală sau artificială;
  • policarbonat acrilic, plexiglas, turnat;
  • sticlă obișnuită, temperată;
  • plastic, metal;
  • lemn, materiale compozite.

Multe gospodine doresc, de asemenea, să cumpere produse chimice de uz casnic pentru curățarea eficientă a covoarelor, țesăturilor  artificiale și naturale.

Pentru toate acestea, este necesară utilizarea anumitor tipuri de detergenți, deoarece soluțiile potențiale pot provoca deteriorarea lor.

Pentru ca produsele chimice de uz casnic să poată face față rapid și eficient sarcinilor lor, ar trebui să studiați mai întâi instrucțiunile și să acordați atenție modului de curățare, ce suprafețe pot fi spălate cu acestă soluție. De exemplu, produsele de curățare sub formă de pulbere sau o suspensie groasă sunt utilizate cel mai bine pentru spălarea suprafețelor mat. Lucioase sau netede de email, trebuie spălat cu detergenți ușori.

Dacă nu puteți decide ce fel de produse chimice de uz casnic din Moldova să comandați pentru curățarea sau spălarea anumitor tipuri de suprafețe, puteți primi întotdeauna sfaturi detaliate de la un specialist. El nu va vorbi numai despre produsul selectat, ci va recomanda și analogii și vă va spune cum să folosiți acest produs sau acela pentru a nu strica suprafața.

Gama noastră de produse chimice de uz casnic este plină doar cu produse de calitate ale celor mai buni producători autohtoni și străini, vândute la prețuri atractive. Puteți fi sigur de calitatea mărfurilor prezentate în catalog, deoarece putem oferi un certificat pentru fiecare dintre acestea.

La comanda unui lot en-gros de produse chimice de uz casnic din magazinul online, se acordă reduceri clienților. Vom ajuta în organizarea livrării, avem mai multe depozite, acestea sunt disponibile în multe orașe ale țării, deci comanda este disponibilă în orice localitate.

41798
45 MDL
+
53519
90 MDL
+
BrendMelly Capacitate
53521
90 MDL
+
BrendMelly Masa/volum5 L
54768
42 MDL
+
BrendMelly Masa/volum1 L
54785
42 MDL
+
BrendMelly Capacitate
54769
42 MDL
+
BrendMelly Masa/volum1 L
54767
42 MDL
+
BrendMelly Masa/volum1 L
60155
20 MDL
+
BrendDilan Masa/volum1 L
60154
20 MDL
+
BrendDilan Masa/volum1 L
42093
20 MDL
+
BrendMelly Masa/volum1 L
42092
20 MDL
+
BrendMelly Masa/volum1 L
45533
23 MDL
+
BrendMelly Masa/volum1 L
45919
22 MDL
+
BrendMelly Masa/volum1 L
38430
55 MDL
+
BrendMelly Masa/volum5 L
39376
55 MDL
+
BrendMelly Masa/volum5 L
Product filters
Brand
Pret

MDL  –  MDL

  • 15MDL
  • 360MDL
Volum ambalaj
Volumul