Lac combinat Motip 54596 Blue Met autolack 400ml

35700
110.00 MDL
in stoc
+

Lac combinat Motip 54596  Blue Met  autolack 400ml Vopsea auto originală Motip cu codul de culoare # 2B2B35. Vopsea spray super profesională pentru pagubele minore, cum ar fi o zgârietură sau o lovitură de piatră. Vopseaua pulverizata poate fi folosita si pentru daune ceva mai mari, de exemplu, margini ale ecranului, panouri sau vopsea auto. Vopseaua auto originală de la Motip este pe bază de acril și are aceleași caracteristici ca vopseaua auto profesională.
Vopseaua auto originală și profesională de la Motip oferă:

- Super acoperire
- Uscare rapidă 
- Culori originale
 
Dacă aveți nevoie să vopsiți, să vopsiți sau să reparați o deteriorare minoră a mașinii dvs., atunci vopseaua cu spray pentru vopsea Motip este cea mai bună soluție. 

NOTĂ! Întotdeauna pulverizați pe o suprafață uscată și curată. Eliminați orice lac liber și vechi, rugină și nisip de la suprafață. Aplicați dacă este necesar. un strat de Grund Motip proiectat pentru suprafața respectivă.  

Vopsea cu pulverizator Motip - culoare originală cu cod hexagonal # 2B2B35 trebuie să aibă temperatura camerei. Cea mai bună temperatură de tratament este de 15 până la 25 °. Înainte de utilizare, agitați cutia pentru 2 minute.

La vopsirea cu Motip-54596, distanța până la suprafața de tratat trebuie să fie de aprox. 25 - 30 centimetri. Aplicați vopsea / vopsea auto în mai multe straturi subțiri. Înainte de a aplica al doilea strat, agitați spray-ul din nou. Pentru un rezultat optim, aplicați un strat final de lac transparent acrilic.

Brend:
MOTIP
  • ATI PUTEA FI INTERESAT
  • Recent vizualizate