Antigel 40* G-11 VITEX Ultra (verde) 5kg

25768
130.00 MDL
in stoc
+

Antigel 40* G-11 VITEX Ultra (verde) 5kg Antigel de înaltă calitate, gata de utilizare este destinat utilizării în sistemul de răcire a motoarelor de ultima generație. Formula specială de bază a antigelului Ultra G Protect Technology cu conținut redus de silicat previne în mod fiabil formarea nămolului nedorit sub formă de gel sau fulgi la temperaturi ridicate, menține circulația stabilă a lichidului de răcire în sistem și reduce frecvența înlocuirii antigelului. Stabilizatorul de silicat prelungește durata de viață a pachetului de aditivi, ceea ce permite creșterea duratei de viață a antigelului fără înlocuire la 140.000 km.

Antigelul clasic, dezvoltat printr-o formulare testată în timp, conține un pachet avansat de aditivi anti corozivi pe bază de Formula Silicate Low (LSF). Ca parte a inhibitorului LSF-meta silicat de sodiu cu modulare ridicată și stabilizator, care permite să dea antigel proprietăți de protecție ridicate pentru aliajele de aluminiu.

Are o capacitate mare de căldură și are un punct de fierbere de cel puțin 108°C. Nu conține săruri care formează precipitații nedorite. Sigur pentru plastic, produse din cauciuc, vopsele. Are proprietăți excelente de protecție. Nu conține fosfați, nitriți.

La adăugare, utilizați antigel care corespunde standardului VW TL 774C (G11).

Producția de antigel este certificată conform standardului european ISO 9001.

Brand:
VITEX
Masa/volum:
5 кг

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
  • ATI PUTEA FI INTERESAT
  • Recent vizualizate