Antigel 40* G-11 VITEX Ultra (albastru) 1kg

32488
35,00 MDL
in stoc
+

Antigel 40* G-11 VITEX Ultra albastru 1kg Antigel de înaltă calitate, gata de utilizare este destinat utilizării în sistemul de răcire a motoarelor de ultima generație. Formula specială de bază a antigelului Ultra G Protect Technology cu conținut redus de silicat previne în mod fiabil formarea nămolului nedorit sub formă de gel sau fulgi la temperaturi ridicate, menține circulația stabilă a lichidului de răcire în sistem și reduce frecvența înlocuirii antigelului. Stabilizatorul de silicat prelungește durata de viață a pachetului de aditivi, ceea ce permite creșterea duratei de viață a antigelului fără înlocuire la 140.000 km.

Antigelul clasic, dezvoltat conform unei rețete testate în timp, conține un pachet avansat de aditivi anticorozivi pe bază de Formula de silicat scăzut (LSF). Inhibitorul LSF conține metasilicat de sodiu cu un modul de înaltă rezistență și un stabilizator, ceea ce face posibilă conferirea unor proprietăți protectoare ridicate antigelului pentru aliajele de aluminiu.

Are o capacitate mare de căldură și are un punct de fierbere nu mai mic de 108 ° C. Nu conține săruri care formează precipitații nedorite. Sigur pentru produse din plastic, cauciuc, vopsele. Are proprietăți de protecție excelente. Nu conține fosfați, amine, nitriți.

La reumplere, utilizați antigel care respectă VW TL 774C (G11).

Antigelul este certificat în conformitate cu standardul ISO 9001 european.

Brend:
VITEX
Masa/volum:
1 kg
Ati putea fi interesat
  • Hit-uri vânzări
  • Cele mai populare
  • Recent vizualizate