Încărcătoare

Cumpărați încărcător bateri auto în Moldova.

Vă confruntați adesea cu o problema porniri a motorului, deoarece încărcarea bateriei este prea mică? Atunci, trebuie să cumpărați un încărcător pentru mașina dvs. Puteți comanda ieftin dispozitivul nu numai în Chișinău, dar și în orice alt oraș din Moldova în magazinul online Catol Lux la cele mai mici prețuri din țară. În catalog sunt prezentate Încărcătoare pentru baterii de diferite capacități. Colaborăm cu clienții angro.

Caracteristici ale încărcătoarelor moderne

Încărcătorul este în principal o unitate inversoare, care este proiectată pentru un curent de încărcare de cel puțin 15 A. Particularitatea dispozitivelor de marcă este că acestea sunt create pentru a restabili corect capacitatea și alte caracteristici ale bateriilor, prelungindu-le durata de funcționare. Dacă neglijați cerințele pentru dimensiunea și forma curentului, atunci durata de viață a bateriei dvs. va fi redusă semnificativ.

Pentru a restabili corect parametrii de funcționare a sursei de curent la bord, încărcătorul de baterii trebuie să fie capabil să furnizeze:

  • Curent de încărcare cu impulsuri. Adică încărcarea are loc jumătate de perioadă, iar în a doua jumătate a perioadei, 10% din valoarea de încărcare este descărcată. Acest lucru este necesar pentru ca bateria să câștige treptat capacitatea, asigurând o distribuție uniformă a încărcăturii pe grătare. Dacă încărcați bateria de la curent continuu, datorită excesului de energie, electrolitul conținut în ea va fierbe rapid, iar plăcile se vor prăbuși.
  • Ar trebui să controleze curentul de încărcare. Datorită neliniarității proceselor chimice din baterie, curentul poate crește brusc. Pentru a nu strica sursa din timp, curentul ar trebui să scadă treptat pe măsură ce capacitatea este restabilită. De asemenea, ar trebui să existe protecție împotriva depășirii acesteia, cu posibilitatea schimbării valorii pentru diferite tipuri de baterii.
  • Când bateria este complet restabilită, încărcătorul de baterii ar trebui să se oprească. De asemenea, ar trebui să existe protecție împotriva scurtcircuitelor și a supratensiunii.

Cum sa procurați încărcător?

Pentru a cumpăra un încărcător pentru o baterie auto, puteți face în mod independent o achiziție prin formularul de pe site-ul web sau puteți utiliza serviciile managerului nostru. Consultantul va explica despre caracteristicile diferitelor modele de dispozitive și va da câteva recomandări de utilizare, vă va ajuta să alegeți cele mai bune pentru mașina dvs. Întreaga gamă de produse are garanție.

 

56072
1 830.00 MDL
+
60147
5 000.00 MDL
+
26941
3 800.00 MDL
+
26939
1 700.00 MDL
+
26938
1 800.00 MDL
+
26937
1 080.00 MDL
+
58832
600.00 MDL
+
58830
400.00 MDL
+
Filtru produselor
Brand
Pret

MDL  –  MDL

  • 30MDL
  • 5000MDL