Material de izolare a vibrațiilor CTK Standard Pro 2.0 mm 500*700

83050
110.00 MDL
Vă rugăm să verificați prețul și disponibilitatea mărfurilor în orașul dvs. înainte de a plăti. La sfârșitul mărfurilor în depozitele companiei - butonul CUMPĂR este absent.
+
Avantajele noastre

Retururi și schimburi

Diferite metode de plată

Cel mai bun preț

Livrare
Optiuni de plata

CTK Standard Pro este un material fonoabsorbant modern, avansat din punct de vedere tehnologic, care absoarbe vibrațiile de joasă frecvență. Este produs sub formă de foi cu un strat autoadeziv, realizate pe bază de cauciuc butilic compozit și aditivi polimerici specializați. Are un strat de 100 microni (0,1 mm) grosime folie de aluminiu extrudat negru și galben, care întărește și protejează mecanic materialul de amortizare și, de asemenea, îi îmbunătățește proprietățile acustice. Datorită formulei îmbunătățite a compozitului de cauciuc butilic, CTK Standard Pro are elasticitate ridicată, greutate echilibrată și proprietăți adezive mai bune (aderenta la suprafață crește în timp). Oferă o eficiență ridicată de amortizare a vibrațiilor la nivelul materialelor similare cu grosime mai mare și greutate mai mare. Materialele din seria CTK Standard Pro sunt concepute pentru a suprima eficient zgomotul, vibrațiile și rezonanța caroseriei vehiculului și a elementelor de tapițerie, cum ar fi acoperișul, compartimentul motorului, capota, panoul de bord, ușile, panourile ușilor, podeaua, capacul portbagajului, podeaua portbagajului, roata. arcade etc. d. Scopul principal al acestor materiale este de a reechipa sau de a moderniza izolarea fonică a unei mașini, de a îmbunătăți acustica unei mașini înainte de instalarea și utilizarea echipamentelor audio auto. De asemenea, pot fi folosite în interior pentru a umezi carcasele computerelor, aparatele de aer condiționat și aparatele de uz casnic. CTK Standard Pro este non-toxic, inodor, impermeabil, non-absorbant și nu se va degrada atunci când este expus la condiții meteorologice. Are proprietăți anticorozive și de etanșare. Poate fi instalat fără a fi nevoie de încălzire, dar vă recomandăm să funcționeze într-un interval de temperatură de la +10°C până la +30°C. Suprafața trebuie să fie uscată, curată și bine degresată. În timpul instalării, materialul de amortizare a vibrațiilor trebuie apăsat strâns cu o rolă pentru a evita formarea golurilor de aer și a adera ferm la suprafață.

CTK Standard Pro este o soluție perfect echilibrată care combină calitatea înaltă, izolarea fonică eficientă și greutatea moderată cu un preț rezonabil.

Recomandat pentru: acoperiș, compartiment motor, capotă, bord, uși, panouri uși, podea, capac portbagaj, podea portbagaj, arcuri de roți

Dimensiunea foii: 500*700 mm

Grosime: 2.0 mm

Brand:
CTK