Material de izolare a vibrațiilor CTK Premium 3.0 mm 500*700

83046
170.00 MDL
Vă rugăm să verificați prețul și disponibilitatea mărfurilor în orașul dvs. înainte de a plăti. La sfârșitul mărfurilor în depozitele companiei - butonul CUMPĂR este absent.
+
Avantajele noastre

Retururi și schimburi

Diferite metode de plată

Cel mai bun preț

Livrare
Optiuni de plata

CTK Premium este unul dintre cele mai avansate materiale anti-vibrații autoadezive. Este fabricat din cauciuc butilic compozit de înaltă calitate și întărit cu folie de aluminiu în relief de 100 microni (0,1 mm) pentru proprietăți acustice îmbunătățite. Acest material are o absorbție foarte mare a vibrațiilor, vâscozitate, flexibilitate și aderență la suprafață și funcționează bine într-o gamă largă de temperaturi. Materialele din seria CTK Premium sunt ușoare și sunt printre cele mai ușoare materiale anti-vibrații de acest tip. Aceste materiale sunt ideale pentru instalatorii profesioniști de audio auto. Materiale CTK Premium eficient si usor. Acestea reduc eficient vibrațiile, zgomotul și rezonanța în caroseria și tapițeria mașinii. Aceste materiale sunt ideale pentru îmbunătățirea acusticii interioare a vehiculului atunci când se instalează echipamente audio auto de ultimă generație sau pentru a reduce zgomotul general al vehiculului.
Materialele CTK Premium sunt autoadezive, flexibile și ușor de aplicat pe suprafețe netede sau complexe. Ele pot fi instalate la diferite temperaturi, dar cele mai bune rezultate sunt obținute între +10 °C și +30 °C. Suprafata trebuie sa fie uscata, curata si bine degresata. Pentru a asigura proprietăți maxime de amortizare, apăsați ferm materialul după lipire pentru a evita golurile de aer. Stratul de cauciuc butilic autoadeziv își mărește aderența la substrat în timp, creând un întreg fără sudură.

Dimensiunea foii: 500*700 mm
Grosime: 3.0 mm

Brand:
CTK