Material de izolare a vibrațiilor CTK Dominator 3.0 mm 500*700

83039
235.00 MDL
Vă rugăm să verificați prețul și disponibilitatea mărfurilor în orașul dvs. înainte de a plăti. La sfârșitul mărfurilor în depozitele companiei - butonul CUMPĂR este absent.
+
Avantajele noastre

Retururi și schimburi

Diferite metode de plată

Cel mai bun preț

Livrare
Optiuni de plata

CTK Dominator este o linie de materiale premium concepute pentru profesioniștii care solicită cea mai înaltă calitate. Stratul de cauciuc butilic este realizat dintr-o combinație de poliizobutilenă cu greutate moleculară mare și mai multe tipuri de cauciuc, aditivi și materiale de umplutură, rezultând un material compozit de înaltă performanță. Materialul compozit are vâscozitate ridicată și un factor de pierdere mecanică (MLF) foarte mare, care este chiar mai mare decât seria Premium. În plus, se folosește folia de aluminiu cu o grosime de 200 de microni, care este de peste o dată și jumătate mai groasă decât materialele de la alte mărci. În ciuda acestui fapt, CTK Dominator este încă ușor. Materialele din seria CTK Dominator sunt ideale pentru instalațiile moderne și sistemele audio extreme pentru vehiculele SPL care necesită o reducere eficientă a vibrațiilor și a zgomotului. Aceste materiale sunt deosebit de eficiente în reducerea vibrațiilor în părțile caroseriei vehiculului și creșterea rigidității pe suprafețe mari, cum ar fi acoperișul, podeaua, panourile laterale și ușile.

CTK Dominator este, de asemenea, ideal pentru pregătirea profesională a caroseriei vehiculelor și instalarea pe modele SQ de ultimă generație. Aceste materiale asigură rigiditate și stabilitate maximă a suprafeței camerelor ușii.

Grosime - 3,0 mm
Dimensiunea foii - 500 x 700 mm
Grosimea foliei - 200 microni
Foi per pachet - 9 buc.
Recomandat pentru: acoperiș, compartiment motor, capotă, bord, uși, panouri uși, podea, capac portbagaj, podea portbagaj, arcade roți

Brand:
CTK