Navigator auto GPS Navitel E200

61641
1 096,00 MDL
in stoc
+

Navigator auto  GPS Navitel E200 este un navigator GPS cu afisaj luminos TFT de 5 inci si caracteristici avansate de navigare. Softul propriu Navitel Navigator ofera directii vocale rand pe rand si sugestii vizuale care te ajuta sa ramai concentrat pe condus.

Utilizatorul poate schimba intre modurile 2D si 3D. Hartile sunt foarte detaliate si includ peste 730 000 de puncte de interes precum restaurante, hoteluri, banci, benzinarii, cladiri administrative si obiective istorice.
Dispozitivul de navigare personala este bazat pe sistemul de operare Windows CE 6.0. Are memorie interna de 4GB si un slot pentru card microSD de pana la 32GB ce permite instalarea hartilor aditionale.

Este solutia perfecta pentru cei care calatoresc in Europa de Est datorita hartilor preinstalate pentru: Belarus, Bulgaria, Cehia, Ungaria, Moldova, Polonia, Romania, Slovacia, Ucraina.

Cautarea unei adrese este foarte simpla datorita celor 3 rute alternative oferite ca sugestie de catre gps.
Mai mult de atat, traficul este vizibil in format 3D, astfel ca fiecare curba sau iesire de pe autostrada este vizibila si imposibil de ratat.

 

Brend:
Navitel