Lichidare de stocuti la anvelope de iarnă!

02/01/2020
Lichidare de stocuti la anvelope de iarnă!

Lichidare de stocuri la anvelope de iarnă 2020 de la magazinul online Catol lux!

Magazinul online Catol lux oferă reducere la anvelope de iarnă de la producători cunoscuți. O reducere de până la 15% la anvelopele de iarnă va fi valabilă numai în perioada 1 - 29 februarie 2020!

Anvelopele de iarnă de înaltă calitate, de regulă, costă mult. Suma pentru a cumpăra un set de anvelope este esențială pentru orice buget. Însă de la anvelopele de iarnă depinde siguranța dvs. pe drum în timpul iernii.

Mulți șoferi sunt nevoiți să economisească și să cumpere anvelope uzate. Aceasta este o decizie destul de riscantă. Adesea, anvelopele uzate au defecte ascunse și sunt periculoase pentru șofer și pasageri.

Achiziționarea de anvelope de iarnă la preț redus este o oportunitate excelentă pentru a economisi bani și a vă pregăti în avans pentru următorul sezon de iarnă. Foarte des, costul anvelopelor de iarnă de calitate de la producători cunoscuți este redus destul de semnificativ. Reducerile la anvelope ajung la 15% -20%! Un set de anvelope de iarnă indisponibil anterior devine o achiziție foarte reală.

De ce se acordă reducere la anvelopele de iarnă?

Astfel de vânzări nu sunt deloc un lucru dificil de marketing. Nu bănuiți că magazinul a crescut în mod deliberat și apoi a scădea prețurile la prețurile de piață. Există și alte motive valabile pentru vânzări.

  1. Anvelopele de iarnă sunt o marfă fierbinte, dar uneori nu este posibilă vânzarea întregului stoc de pneuri din cauza costurilor mari. Magazinele încearcă să evite stocarea anvelopelor în depozit, deoarece acest produs are și data de expirare.
  2. Magazinele accelerează vânzarea de cantități mari de anvelope achiziționate la prețuri en-gros. Există un beneficiu atât pentru vânzător, cât și pentru cumpărător. Magazinele profită dintr-o cifră de afaceri mare de bunuri, iar clientul primește anvelope la o reducere semnificativă.
  3. Un număr insuficient de anvelope rămâne pentru setul complet (1,2,3 bucăți). Astfel de anvelope sunt vândute și la un preț redus.

De ce  ar trebui să țineți cont atunci când cumpărați anvelope de iarnă la promoții?

  1.  Când cumpărați anvelope de iarnă cu reducere, trebuie mai întâi să acordați atenție datei de producție. Anvelopele nu trebuie să fie păstrate în stoc mai mult de 5 ani.
  2.  Este necesar să aflați în ce condiții anvelopele au fost depozitate în depozit.
  3. De asemenea, trebuie să vă întrebați dacă există defecte sau deteriorări.

Toate aceste întrebări pot fi adresate managerului magazinului sau consultantului vânzătorului. Dacă anvelopele îndeplinesc toate condițiile de mai sus, puteți face o achiziție în siguranță!